Yrityksesi
ilmeen valaisija

Suunnittelu

Ideoimme, suunnittelemme ja valmistamme kestäviä valomainoksia käytännössä testatuista materiaaleista. Parhaat materiaalit kirjainrunkoihin ovat: Pulveripolttomaalattu, sinkitty teräslevy, peilipintainen tai harjattu RST -pelti tai alumiini käyttötarpeen mukaan.

Ledit valonlähteenä ovat kestävä ja energiatehokas ratkaisu. Ympäristöystävällinen LED-teknologia mahdollistaa monimuotoisten mainosrakenteiden ja teknisten ratkaisujen toteutuksen. Mainosvaloon saadaan helposti lisäilmettä etu- ja takavalaistuksilla tai näiden yhdistelmillä.

Valmistus

Tehtaamme koko laitekanta edustaa alan uusinta teknologiaa. Tunnemme ympäristövastuumme ja pitkälle viedyn tietokoneohjauksen ansiosta materiaalihävikkimme on erittäin vähäinen. Lisäksi huolehdimme syntyneiden jätteiden asianmukaisesta käsittelystä. Käytämme pääasiassa ympäristöystävällistä, pitkäikäistä ja energiatehokasta LED-valaistusta.

Asennus

Kiinnitämme mainoslaitteet mahdollisimman huomaamattomasti seinän värisillä kiinnikkeillä. Käyttämämme kiinnikkeet ovat erittäin tukevia. Suurissa mainoslaitteissa varmistamme kiinnitysratkaisut lujuuslaskelmilla yhdessä kiinteistönhaltijan kanssa. Turvallisuus sekä asennus- että käyttövaiheessa on meille hyvin tärkeää.

Sovitamme mainoslaitteiden valmistumisen projektisi aikatauluun. Lähtökohtamme on, että asennamme valmiit mainoslaitteet paikalleen juuri silloin, kun niiden asennus sopii parhaiten rakennuksesi kokonaisprojektiin. Lisäksi olemme mukana projektinhallinnassa. Asiantuntijamme tietävät pitkän kokemuksensa perusteella, missä projektin vaiheessa mainoslaitteet on paras asentaa.

Asennusverkostomme kattaa koko Suomen. Valomainosten asennuksiin hyvin sopivilla nostoja kuljetuskalustoilla varustetut tiimimme löytyvät 16 paikkakunnalta. Asianmukaiset turvalaitteet, sähköurakointioikeudet ja muut lakisääteiset työturvallisuuteen ja laitteiden käyttöönottoon liittyvät asiat ovat meille itsestäänselvyys.

Huolto

Vaikka tuotteemme valmistetaan kestäviksi ja pitkäikäisiksi – voi niitä joutua huoltamaan. Varsinkin Suomen vaihtelevat sääolosuhteet vaativat usein veronsa. Säännöllinen huoltopalvelumme pitää mainokset ajan tasalla ja ennen kaikkea näyttävinä.

Olemme hetkessä palveluksessasi. Meille riittää osoite.

Tarjoamme käyttöösi kattavan valomainos- ja myymäläimagopalvelun. Kokonaisuus hoituu helposti yhdellä tilauksella. Suunnittelu, valmistus, asennus ja huolto – teemme kaiken takuutyönä. Kartoitamme tarpeesi, luonnostelemme, suunnittelemme ja toteutamme. Valmistamme kestävät mainoslaitteet ja asennamme ne paikalleen projektiisi sopivalla hetkellä. Lisäksi huolehdimme mainoslaitteiden huollosta.

Ja ennen kaikkea – pysymme sovitussa aikataulussa.