Kumppanisi mainonnassa

Neon 2 sai alkunsa yhden miehen autotalliyrityksenä 1994. Yritys huolsi valomainoksia työkaluinaan Toyota Hiace ja akkuporakone. Hyvälle palvelulle riitti kysyntää. Ajan kuluessa Neon2 alkoi itse valmistamaan valomainoksia. Ensimmäiset omat toimitilat valmistuivat 5-tien länsipuolelle Kuopion Sorsasaloon vuonna 2000.

Yritys kasvoi ja tilaa tarvittiin lisää. Neon 2 rakensi uudet tuotantotilat myös Sorsasaloon, nyt vilkkaan 5-tien itäpuolelle.

Uutta tehdasta laajennettiin 500 m2 syksyllä 2010 ja vuonna 2011 Neon 2 Oy:n toimitilat käsittivät 2400 kerrosneliömetriä. Nykyaikaisten tuotantotilojen laitekanta on moderni. Suunnittelu toteutetaan tietokoneella ja valomainoksien teossa käytetään CNC-ohjattuja koneita. Oma kuljetus- ja nostokalusto sekä valtakunnallinen asennuspalvelu täydentävät yrityksen toimintaa. Yhtiöllä on 22 työntekijää ja sen omistavat veljekset Jukka ja Kari Väänänen. Yrityksen liikevaihto on 5 miljoonaa euroa. Yrityksemme kuuluukin luottoluokitukseltaan AAA-luokkaan.

GRANO OSTI KUOPION NEON 2 OY:N.

Grano investoi vahvasti myymälän ja kaupan markkinointiratkaisuihin ostamalla valomainos- ja myymäläilmeitä toteuttavan Kuopion Neon2 Oy:n. Yrityskaupalla Grano hakee markkinajohtajan paikkaa myös  myymälän ja kaupan markkinointiratkaisuiden toteuttajana. Kuopion Neon 2 Oy:n kaikki 25 työntekijää jatkavat yhtiön palveluksessa, yhtiön ollessa tästä eteenpäin osa Grano-konsernia.

”Granon strategiassa olemme kääntäneet graafisen toimialan murroksen kilpailueduksi. Nämä uudistukset mahdollistavat markkinajohtajan paikan myös myymälämarkkinoinnin kentässä. Kuluttajat haluavat yhdenmukaista ostokokemusta niin verkossa kuin myymälässä. Käytännössä se tarkoittaa samojen viestien ja palveluiden löytymistä niin digikanavista kuin kivijalastakin. Digitaalisen ja painetun viestin yhdistäminen, toteuttaminen ja julkaisu yhden toimijan kanssa tehostaa tekemistä ja tuo mitattavuutta. Kun tähän yhdistetään vielä vahva logistiikka ja valtakunnallinen asennusverkosto niin saatu synergia on kiistaton. Tässä kokonaisketjussa olemme omaa luokkaamme, linjaa Grano Oy:n varatoimitusjohtaja Mirka Airaksinen.

”Olemme kasvaneet reilun kahdenkymmenen vuoden aikana valomainostoimittajasta projektitoimittajaksi myymälöiden sisä- ja ulkomiljööpalveluissa. Vahva osaamisemme myymälämiljöiden suunnittelusta ja toteutuksesta asennukseen asti täydentyy nyt Granon monipuolisella tuotannolla ja kapasiteetilla joka tuo hartialeveyttä mittavimpiinkin projekteihin. Toista yhtä vahvaa toimijaa ei Suomen markkinoilta löydy”, iloitsee Kuopion Neon2 Oy:n toimitusjohtaja Jukka Väänänen.

Lisätietoja:

Mirka Airaksinen
varatoimitusjohtaja, Grano Oy
mirka.airaksinen@grano.fi
p. 044 766 2626

Jukka Väänänen
toimitusjohtaja, Kuopion Neon 2 Oy
jukka.vaananen@neon2.com
p. 0400 881 928

 

Yli 23 vuoden kokemuksella

Neon 2 rakentaa yrityksellesi näyttävän yritysilmeen, joka näkyy ja kestää. Toimintamme perustana ovat henkilökohtainen palvelu, tuotteiden korkea laatu ja ehdoton toimitusvarmuus. Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti erilaiset valomainokset, liikepaikkapylväät, mainostornit, pylonit, myymälämiljööt, opasteet, friisit, teippaukset ja suurkuvatulosteet.